offerte nieuwe ramen

offerte nieuwe ramen

Ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. De beste ramen zijn sfeervol, isolerend, én zorgen voor ventilatie. Hoe vindt u deze ramen en welke kosten zitten hieraan verbonden? Dat leest u hier.
Kozijnen, ramen en ruiten zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Logisch, de verschillende onderdelen zitten dicht bij elkaar en worden vaak als één geheel gezien. Er zit echter een verschil tussen een kozijn, raam en een ruit. Lees hieronder een korte toelichting per onderdeel:

Kozijn: het frame waarin een raam wordt geplaatst.
Raam: het bewegende deel in het kozijn. Kozijnen met ramen worden ook wel raamkozijnen genoemd.
Laat u nieuwe ramen plaatsen? Dan bent u vast benieuwd naar de prijzen. De exacte prijzen van ramen verschillen per situatie. Wat voor soort ramen laat u plaatsen, hoe groot zijn deze ramen en welk glastype kiest u? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de prijs. Wanneer u offerte nieuwe ramen laat vervangen, is het verstandig om ook meteen uw kozijnen en beglazing in de klus mee te nemen. Doordat u de gehele klus in één keer uit laat voeren, betaalt u in verhouding minder aan arbeidskosten. De prijzen voor het laten plaatsen van een raam, inclusief kozijnen, isolatieglas én arbeidskosten ziet u hieronder.